A+A House by DVA Arhitekta

KARMATRENDZ

121214_A+A_House_01

Family house for a young couple with a dog is situated in the city area where both grew up. The situation found on the site was a semi-detached house, a substitute half was to be designed. The increase in surface area was possible, but in respect for the structure and rhythm of the neighbourhood it was decided to keep the existing building outline, though the assignment programme was substantially wider.

View original post 141 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s